2011. május 1., vasárnap

Most akkor személyi edző vagy lelkipásztor?

Felvetődhet benned a kérdés: Egy személyi edző miért lelkizik, miért nem diktálja inkább a gyakorlatokat,miért nem a  zsírégetésről és a kalóriafelhasználásról beszél inkább.
Ennek több oka van,néhányat megosztok itt veled.

- ..mert ez a személyi edző ( vagyis én:)) valószínű rendesen kilóg a sorból:) Először is azért,mert szégyen szemre ő maga is csúnyán elhízott,mikor éppen nem személyi edzősködött, és....az okokról majd később.
Tehát pontosan tisztában van vele,hogy a legprofibb módon összeállított  edzésprogram sem segít,ha nem csináljuk végig.

-....mert kalóriákról és zsírokról van annyi publikáció, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Tudjuk mit kell tennünk és ennünk, és még sem működik.

-...mert minden alkalommal, mikor diéták mellé csatolt sikersztorikat olvasok, a két számmal nagyobb nadrágban lefényképezett kockás hasú Tináról, aki 2 hónap alatt 15 kg-ot fogyott, azokra gondolok, akiknek nem sikerül. Velük mi lesz?

-....mert felháborít egyes szakemberek azon hozzáállása,:  csak akkor dolgozom Veled, ha elszánt vagy és végigcsinálod. Ha "problémás" vagy félreállítanak és legyintenek: reménytelen.

-....mert ismerem az érzést! Milyen az, amikor baromira nem vagy büszke a testedre,legszívesebben elbújnál, és ma már ismerem azt is,amikor már fényképeztetni is hagyod magad:)  Bár még nem futottál be a célba,de tudod,soha nem fogsz visszafordulni!

A következő napokban megosztok néhány sztorit a saját életemből. Mit okozott nekem lelkileg az elhízás.
Ha magadra ismersz, a legjobb helyen vagy,mert hidd el, jobb ha a legelején kezded! Magadon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése